Over Landana

Landana is de bekende, lekkere Hollandse kwaliteitskaas, geliefd vanwege zijn unieke smaak, zijn voortreffelijke kwaliteit en zijn vele zeer smakelijke variëteiten. Landana wordt volgens de oude traditie van de kaasmeester bereid. De kunst van het kaasmaken is van generatie op generatie overgedragen en tot op de dag vna vandaag nauwelijks veranderd. 

In kaaspakhuizen in het Groene Hart van Holland - het land van vele windmolens en weilanden - rijpen de Landana kazen op onbehandelde houten planken tot perfectie. Daarbij worden de met de hand gekeerde kazen voortdurend door de kaasmeester gecontroleerd, tot deze de hoogwaardige Landana kwaliteit bereikt hebben. 

Verantwoord en met oog voor het milieu worden voor Landana uitsluitend de beste ingrediënten van de natuur gebruikt. Romige melk van gezonde Nederlandse koeien zijn de basis voor een onvergelijkbare, natuurlijke en romige smaak. Bij Landana proeft u nog de traditionele Hollandse kunst van het kaasmaken - zoals traditionele, goede kaas moet smaken. Het uitgebreide assortiment van Landana biedt kwaliteitskaas op basis van zowel koe-, geiten-, als van schapenmelk in diverse smaakvarianten door rijping en/of door toevoeging van fijne kruiden. Voor wie op de gezondheid let en toch van kaas wil genieten biedt Landana lekkere light varianten. 

Naast de heerlijke kruidenspecialiteiten heeft Landana ook Landana ORGANIC en Landana DEMETER, voor de verantwoordelijke en bewuste genieter.