Landana Geitenkaas

» ROSSO

Rode korstkaas met een pikante, volle en nootachtige smaak.

Landana Geitenkaas Rosso is bereid op dezelfde traditionele wijze als alle andere Landana geitenkazen. De methode van rijpen van Landana Rosso is echter bijzonder: in speciale ruimtes met een atmosfeer als in ondergrondse grotten. Gedurende deze rijping wordt de kaas met de hand gekeerd en aan de buitenkant gewassen met een mix van pekelwater, witte wijn en coryne bacteriecultruur, waardoor de kenmerkende kleur en volle, elegante smaak van Landana Rosso ontstaat.

Smakelijk in de salade Lekker op de kaasplank Past goed bij rode wijn Past goed bij witte wijn

Voedingswaarden per 100 g

energie
1353 kJ / 326 kcal
eiwit
22,0 g
koolhydraten (waarvan suikers)
0,1 g (<0,1 g)
vet (waarvan verzadigd)
27,5 g (17,3 g)
calcium
710 mg
voedingsvezels
0,0 g
natrium
770 mg