Share

Gegrilde kipsalade

lunch 20 min. 4 personen Landana OLIJF & TOMAAT

Ingrediënten:

150 gr Landana OLIJF & TOMAAT
200 gr kipfilet
200 gr groene pitloze druiven
150 gr notenmelange (bijv. walnoten, pompoenpitten, pijnboompitten)
75 gr slamelange

Dressing
3 el olijfolie
1 el mosterd
1 el witte wijnazijn
1 el honing
zout & peper

Bereidingswijze:

Snijd de kipfilet in repen van ca. 2 cm en grill deze in een grillpan. Halveer de druiven. Snijd de Landana Olijf & Tomaat in blokjes en bak de notenmelange kort in een droge koekenpan.

Meng de slamelange, gegrilde kip, blokjes Landana OLIJF & TOMAAT, druiven en de notenmelange in een schaal. Meng daarna de ingrediënten van de dressing goed door elkaar en sprenkel deze over de salade.

Lekker met een verse ciabatta en (zelfgemaakte) tapenade.

Wijntip:

Rosé