Landana Jersey

Andere koe, andere melk, BETERE GOUDA!

Landana introduceert een unieke nieuwe Goudse kaas, gemaakt van de volle melk van een bijzondere koe: de Jersey koe. De weidemelk van deze koeien is van nature rijk aan proteïne en mineralen en heeft een volle en romige smaak en dat proef je in Landana Jersey Gouda. Proef het verschil en geniet van Landana Jersey Gouda uit Holland.

Landana Jersey Gouda wordt gemaakt van 100% natuurlijke melk van Hollandse Jersey koeien. De Jersey koe is een zuiver oer-ras. De weidemelk van deze vriendelijke lichtbruine Jersey koeien is iets heel speciaals. Hollandse Jersey melk is gemakkelijk verteerbaar en bevat van nature meer voedingsstoffen dan conventionele koemelk. Jersey melk is rijk aan eiwitten en gezonde vetten (bijvoorbeeld Omega 3) en bevat tweemaal zoveel vitaminen en mineralen als normale koemelk – en dat proef je in de romige, smedige Landana Jersey Gouda.

De volle melk van de Jersey koe is niet gestandaardiseerd of afgeroomd en gaat zo van de koe in de kaas. Dit geeft de Landana Jersey Gouda, die in alle rust rijpt tot perfectie, zijn volle, rijke smaak. Landana Jersey Gouda bevat minder zout, is lactose vrij en 100% natuurlijk, dus vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveermiddelen en geschikt voor vegetariërs.